SERVICE CENTRU MOTOLAND - oferă servicii complexe și unice de reparație și intreținere pentru motociclete, mopede, scootere, ATV-uri de orice tip, capacitate cilindrică și putere (clasic, strada, sport, cross, enduro) inclusiv tuning.
Mecanicii și managerii noștri sunt gata să va ofere oricând tot suportul necesar. Dispunem de transport pentru tehnică de orice dimensiuni.
Vă așteptăm de luni până sâmbată de la 09:00 până la 17:00.

Informație suplimentară la tel: 0 799 233 01

Reparatii si intretinere pentru orice tip de motocicleta dupa cum urmeaza:

Curatare si gresare lant si pinion+foaie - curatare cu motorina, clatit cu spray, gresare cu spray de lant (Motorex, Motul, Bel-Ray). Operatiunea dureaza aproximativ o ora. Reglajul lantului - intinderea - este bonus.

Schimb furtune de frana - In pret intra si lichidul de frana DOT4 (sau DOT5.1 dar ceva mai scump) si, evident, aerisirea instalatiei de frana.

Schimb lichid de frana -  In pret intra si lichidul de frana DOT4 (sau DOT5.1 dar ceva mai scump) si, evident, aerisirea instalatiei de frana.

Servisare etrieri de frana - schimbul inelelor de etansare (praf si lichid de frana), curatarea de gudron a etrierului. Schimbul de lichid de frana in acest caz este obligatoriu. In pret intra materialele pentru cratare si lichidul de frana DOT4. Operatiunea dureaza 2 - 3 ore sau se rezolva de pe o zi pe alta in functie de gravitatea situatiei. Constatarea defectului este gratuita.
Schimb de placute de frana - In pret intra si curatarea etrierului de gudron si spray degripant pentru evitarea deteriorarii inelelor de etansare.
Schimbarea kit-ului de ambreiaj - discuri si arcuri (daca e nevoie si placi). Operatiunea dureaza 1-1,5 ore.
Schimb de rulmenti de roata - roata față si roata spate.
Schimb rulmenti de jugg -
Schimb de ulei si filtru - Operatiunea poate dura pana la o ora pentru a lasa sa se scurga bine uleiul vechi. In functie de uleiul pe care il folositi, vorbim inainte si este posibil sa am o oferta buna la respectivul producator. la fel si pentru filtru.

Schimb de cauciucuri cu echilibrare.
Schimbarea kit-ului de lant - cu presa pentru lant ne-nituit. Cu demontarea basculei pentru lant nituit. În pret intra strangerea piulitei la pinionul de atac cu cheia dinamometrica asa cum scrie in manualul motoretei si ungerea lantului nou. La cerere se poate si curata motoreta de vaselina veche la pret redus.
Schimb de bujii - Inspectia electrodului si a culorii intra in pret.
Servisat furca - schimb semeringuri, curatat, inspectat, pus ulei, montat - demontat. Pentru lucruri mai complicate stabilim la fata locului. Operatiunea dureaza 5-8 ore.
Carburatie - carburatoare: curatat + sincronizat. Reglaj amestec.
Test de compresie pentru orice motocicleta.
Sincronizare clapete - pentru motocicletele cu motor pe injectie.
Crestat manete de frana si ambreiaj
Refacere filete - interioare si exterioare. Preturi in functie de lucrare.
Verificare discuri de frana pe masa de trasaj cu abatere de la planeitate +/- 0.01
Prelucrari mecanice complexe pe strung si freza.
Pentru reparatii si vopsire carene - se rezolva la cei mai buni dintre cei mai buni –

La operatiunile de servisare se folosesc doar scule profesionale DRAPER, FORCE si materiale de cea mai buna calitate.

In "pachet" intra si mentoratul pentru novici si incepatori si toate sfaturile utile pe care le putem da.
Pentru cei care au operatiuni de mai lunga durata (o ora si peste), gratis masurarea voltajului bateriei si o incarcare rapida pe redresor daca e cazul.

Daca aveti nevoie de piese, se pot rezolva pentru  orice model - vorbim si va spunem pretul la care se pot comanda.

Informație suplimentara la tel: 0 799 233 01CF MOTO Z8 EX

CF MOTO 450L

Can-Am Outlander 650 X-TP